Nästa konferens:

Vårens SOFI-konferens handlar om hederskultur och problematik kopplad till den. Vi har samlat några av Sveriges namnkunnigaste kompetenser på området till två dagars föreläsningar och workshops. Vi får både vittnesmål om hur det är att leva i hederskultur och erfarenheter från människor som arbetat med hedersfrågor och -problematik.

Värd för konferensen är Borgholm på Öland och anrika Hotell Strand vid hamnen. Boka dig redan idag under fliken Anmälan och titta igenom konferensens Program.

Konferensen hålls på Strand Hotell som ligger vackert vid Borgholms gästhamn. Det finns många bra kommunikationer att välja på när du ska ta dig till Öland – bil, tåg, buss och flyg. Det är bara att välja det färdsätt som passar dig bäst.

Bil:
Kör mot Kalmar och över Ölandsbron! Därefter ca 35 km norrut till Borgholm. I Borgholm tar ni sedan vänster vid trafikljusen och följer skyltarna till Strand Hotell. Hotellet är beläget vid gästhamnen.

Gatuadress: Villagatan 4
GPS-kordinater: Longitud 56.878 706 056 36 98 och latitud 16.648 085 117 34 01

Tåg:
Kalmar Central (40 km till Strand). Buss till Borgholm går från Centralen en gång i timmen. Bokar man tåg med Borgholm som slutstation är sista sträckan buss med närmast lägliga avgång. Missar man den bussen gäller biljetten för nästa avgång också.

Buss:
Den lokala busstrafiken Kalmar länstrafik går från Kalmar till Borgholm en gång i timmen, hållplats vid Centralen. Bussen från Kalmar till Borgholm tar ca 50 minuter. Från busstationen i Borgholm är det 5 minuters gångavstånd genom vackra Borgholms centrum till Hotell Strand.

Flyg:
Kalmar flygplats (40 km till Strand). Trafikeras av www.kalmarflyg.se och www.sas.se. Buss från flygplatsen till Kalmar Central går var 20:e minut.