Nästa konferens:

Konferensen på Uppsala slott

Höstens SOFI-konferens behandlar temat Integration och kultur. Vad betyder integrationen för kulturen och vad betyder kulturen för integrationen? Vi är glada att kunna bjuda våra konferensdeltagare på några av Sveriges mest sakkunniga på området: Gillis Herlitz, antropolog och etnolog; Lars Trägårdh, professor i historia och civilsamhälleskunskap; Oscar Pripp, universitetslektor i etnologi vid Uppsala universitet; Per-Arne Andersson, chef för avdelningen för utbildning och arbetsmarknad på SKL.

Hela konferensen kommer att hållas i Rikssalen på Uppsala slott. Det gäller också supén under torsdagskvällen.

Konferensprogram

Anmälan

40-årsjubileum!

Höstens konferens markerar också SOFI:s 40-årsjubileum och det blir därför extra trevligt att kunna hålla jubileumssupén på Uppsala slott där vi får njuta av både underhållning och sällskap av honoratiores. Notera att vi kvällen till ära rekommenderar klädkod Kavaj.

Boende på Gillet

Konferensens deltagare bor på Clarion Hotel Gillet i centrala Uppsala, cirka fem minuters promend från centralstationen. Hotellet erbjuder Selma City Spa och har gått om miljöer för informellt nätverkande.

Kommer du redan på onsdagen?

Om du kommer redan under onsdagskvällen träffas SOFI-gänget i loungen på Gillet kl. 20:00. Välkommen att mjukstarta konferensen med oss!